Mit írnak tevékenységemről?

Mit írnak tevékenységemről?

Bernáthné Székely Julianna
rehabilitációs gazdasági menedzser, rehabilitációs jogi szakértő
+36-20-420-20-39 julia.bernath@gmail.com; bernath.julia@versenykepesseg.eu

Személyre szóló útmutatást nyújtok mobilon 5 perc alatt a tényállás tisztázást követően díjmentesen. Közérthetőség, szakmaiság, korrektség, megbízhatóság, rövid határidőn belül. “A legnagyobb hatalom az a képesség, hogy megalkossuk, amire legjobban vágyunk, és közben értéket teremtsünk mások számára.” ~ Tony Robbins

“Újabb szabálymódosítás viheti tévútra a megváltozott munkaképességű emberek besorolását” Népszava cikkben rehabilitációs gazdasági menedzser, szakértőként kritikus szemmel vizsgálom a jelenlegi rendszert és annak változásait, felhíva a figyelmet a rehabilitációs minősítés szabályzatának módosításával kapcsolatos aggályokra. Rávilágítok a végrehajtási rendelet részletes szabályozás egyenlő esélyű hozzáférésének alapjogára, és a pontozási rendszer hiányosságaira, amelyek befolyásolhatják a megváltozott munkaképességű emberek életét:
https://nepszava.hu/3237138_megvaltozott-munkakepesseguek-minosites-jogszabalyvaltozas-rehabilitacio-belugyminiszterium

2024.első öt hónapjában ismét számos sikert értünk el ügyfeleimmel:

  • per nélkül nyertünk C2 rokkantsági ellátást B2 helyett, mindössze 1 hónap alatt Veszprémben és a fővárosban is,
  • per nélkül nyertünk D rokkantsági ellátást C1 rehabilitációs ellátás helyett, ismét 1 hónap alatt Pécsett,
  • per nélkül nyertünk vissza rokkantsági járadékot szintén 1 hónap alatt E minősítéssel Bp.-en,
  • visszanyertük a D rokkantságit a csökkentett C2 helyett Bp. Környékin 15 hónap alatt.
  • visszanyertük a C2 rokkantságit a csökkentett B2 helyett Debrecenben 14 hónap alatt.
  • megnyertük a C2 rokkantságit B2 helyett Bp-en 15 hónap alatt, Pécsett 6 hónap alatt.

Keressen bátran!

Nem ért egyet határozatával? Ne hagyja, hogy elvegyék vagy csökkentsék a jogos ellátását! Növelje esélyét a sikeres perre!

Hívjon most, ingyen konzultálok Önnel pár percben! Rehabilitációs gazdasági menedzser, szakértőként felkészítem a felülvizsgálatra pár percben díjmentesen, és menedzselem az ügymenetet, amellyel elkerülheti a pert is. Szakmai útmutatással támogatom a beadványok elkészítését kérésre, és lépésről lépésre kísérem a bírósági eljáráson, hogy magabiztosan képviselje magát, és elérhesse a céljait.

A jogszabályok folyamatosan változnak, és a közigazgatási fellebbezés megszűnt. Szakértői segítség nélkül könnyű eltévedni a szakmai-, jogi útvesztőkben. Segítek felismerni a szakértői vélemény ellentmondásait, hatékonyan vitatni azt, bizonyítani álláspontját, és visszaszerezni a jogos ellátásokat.
További információkért és további sikertörténetekért, kérem, látogasson el a weboldalunkra, facebook idővonalamra. Amennyiben szeretne részt venni egy ingyenes konzultáción, keressen fel, és csatlakozzon az elégedett ügyfeleink közé. https://versenykepesseg.eu/

Visszamenőleges rokkantsági per? ATV híradó 2022.07.05.
Riport kezdődik: 15:18 Bernáthné Székely Julianna rehabilitációs szakértő a képernyőn: 17:38 Szakértő beszél: 17:58
https://www.atv.hu/videok/20220705/atv-hirado-20220705

2021.04.25. Felkért egy riportra rehabilitációs jogi szakértőként, menedzserként a Népszava a jelenlegi Covid helyzetről, együtt nyilatkozunk
Lantos Gabriellával, Dr Merkely Bélával, Békeidőben is harcra kényszerít a Covid:

https://nepszava.hu/3117412_bekeidoben-is-harcra-kenyszerit-a-covid

2016.06.29. HR Portál szakmai interjú:
Sok munkaadó csak a költségtakarékosságot látja a fogyatékossággal élő emberek foglalkoztatásában:

https://www.hrportal.hu/hr/sok-munkaado-csak-a-koltsegtakarekossagot-latja-a-fogyatekossaggal-elo-emberek-foglalkoztatasaban-20160629.html

Megszépített valóság (Makki Marie Rose 2013.05.10.): http://www.hetek.hu/hatter/201305/megszepitett_valosag

2023.08.21. Barbara: “Szívböl ajánlanám, mert az egész országban ő az egyetlen rehabilitációs szakértő, aki a kormányhivatal által elvett pénzeket szakértelmével és tudásával akár a bírósági per útján is visszaszerezheti, ha a feltételek adottak. Bizalommal ajánlom. A mi perünket megnyerte.”

2023.08.21. Attila: “Korrekt pontos tájékoztatás, hasznos segítségnyújtás az ügyintézéshez. másoknak is ajánlom!”

2023.08.21. Judit: “Rehabilitációs ügyekben a legjobb szakember. Alapos, gyors, pontos. Nagyon hasznos segítség ! Szívből ajánlom mindenkinek!”

2023.08.21.G.Judit: “Nagyon nagy segítség volt számomra a tudása,tanácsadása ami pontos volt , gyors volt és nagy segítség volt egy dolgozóm esetében. Mindenkinek ajánlom akinek szüksége van korrekt tanácsadásra.”

2023.03.28. Anna: “Köszönetet szeretnék ,mondani Julianna hozzáértő munkájáért,neki köszönhetően indultam olyan perbe amit magamtól,nem tudtam volna tudás ,tapasztalat nélkül véghez vinni.mindenkinek ajánlanám,aki rehabilitációja során megkárosították.es ajánlanám Julianna szakértelmét.”

2023.03.28. Ildikó: “Jó szívvel ajánlom Juliannát! Empatikus, segítőkész, szakmai tudása, rátermettsége, igazságérzete rendkívüli, bátran forduljon hozzá mindenki, akit igazsàgtalan, hátrányos megkülönböztetés ér rehabilitációs/rokkantsági eljárás esetén.”

2023.03.28.Tünde: “Csatlakozni szeretnék az előttem szólókhoz abban, hogy a maximális segítségnyújtás jellemzi a szakértő asszonyt. Telefonon is érthetően segít, felhívja a figyelmet a problémás pontokra, eligazít, hogy átláthassuk a bonyolult érvrendszert, pontrendszert és a valós esélyek alapján javasol megoldást. Ajánlani tudom, segítségét itt is sok év után megköszönöm.”

2023.03.28. Anikó: “Mindenkinek bátran merem ajánlani! Szakmailag, emberileg kiváló, nagyon segítőkész ember. A maximumot kihozza az adott helyzetből. Ami a legfontosabb: nehéz anyagi helyzetben lévő ember számára is megfizethető. Nyugodtan mondhatom, hogy baráti áron segít mindenkinek. Fordulhattok hozzá bizalommal!”

2023.03.28. Erika: “Szeretnék hozzászólni a leírtakhoz! Saját magam tapasztalhattam meg, a szakértő hölgy, segitségét, szakmai tudását és rendkívüli és emberi hozzáállását, amikor megkerestem és kértem a segítségét az én ügyemben. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani, mert nélküle nem sikerülhetett volna! Nagyon szépen köszönöm mégegyszer, az áldozatos munkáját irányomban!Mindenkinek,akinek hasonló gondjai vannak ,tiszta szivvel tudom ajánlani,mert mi egyszerű, hozzánenemértő betegek,nem is gondolnánk, hogy egy hozzàèrtő szakember, mennyi mindennel tud segíteni nekünk abban, hogy tisztán lássunk, hogy milyen lehetőségeink lehetnek az igazságos orvosi elbirálásra,ha mögöttünk áll, egy olyan szakértő, aki azért dolgozik, hogy nekünk tudjon segiteni!!!!!!Hàla és köszönet,a munkájáért!!!!!!!!”

2022.04.15. Köszönöm páratlanul alapos, gyors munkáját, minden tisztelet az Öné, Kitti

2021.09.09. Ági: “Ön egy nagyon korrekt ember. Ritka az ilyen.”

2021.05.08. “Nagyon-nagyon szépen köszönöm a lelkiismeretes munkáját, és segítségét, ritka kincs Ön… Kriszti”

2020.02.22. “Ahol lesz rá lehetőségem mindenképpen ajánlani fogom Önt. Nekem nagyon nagy segítséget jelentett az Ön szakértelme és tudása, naprakészsége. Nem tudok elég hálás lenni, de nagyon szépen köszönöm
a segítséget. Üdv, Erika”

2020.01.10. Kedves Julianna! Amiben Ön segít nekünk, az egy végleges állapotnál életünk végéig tartó anyagi biztonság.
Kedvességét és tudását adja nekünk a nap bármely percében. Nem kívánhatom senkitől, hogy szabad idejében fél órákat az én problémámmal törődjön még akkor sem ha sorstársak vagyunk.
Ez megfizethetetlen….Marianna …

2019.12.09. Nagyon hálás vagyok, hogy megismertelek, mert voltak időszakok, amikor úgy hittem nincs tovább, TE emberileg sokban segítettél s átvezettél ezeken az időszakokon.Köszönök mindent bár hogy alakul is a dolog én gazdagabb lettem hogy megismertelek.Kívánok neked nagyon boldog ünnepeket és nagyon köszönök mindent, légy büszke magadra mert az ilyen ember ma már nagyon ritka,s mindenki csak a maga kis világában él, TE megtanítottál arra, hogy vannak még becsületes és segítőkész emberek. !!!!

2019.júl.17. „végtelenül hálás vagyok, hogy végre kaptam egy egyértelmű, számomra is érthető választ. Ha még ideje engedi, és segítségünkre tud lenni azzal kapcsolatban, hogy …Erre a kérdésünkre sem tudtak a hivatalokban egyértelműen állást foglalni. Nagyon szépen köszönöm a válaszát és a végtelen türelmét felém! …Éva”

2019.júl.15. „nagyon örülök, hogy sikerült, nagyon szépen köszönöm a meglátásait, amivel el tudta érni ezt az eredményt. Jó egészséget és minden jót kívánok Önnek, ha valaki hasonló helyzetbe kerül az ismerőseim között, már tudni fogom kihez kell irányítani 🙂 Még egyszer mindent köszönök, üdvözlettel: Z”

2019.júl.18.” Mindenesetre ismét köszönöm Önnek, hogy rendíthetetlenül VALÓSAN segíti a megváltozott munkaképességűeket …Köszönöm még egyszer az álhatatos munkáját !!! Legmélyebb Tisztelettel: A.”

2018.03.27. “Köszönöm szépen. Nagyon részletesen, precízen összefoglalta, ami érdekelt.Ajánlottam Önt és a web oldalát más sorstársaknak, és van igény rá, hogy megkeressék.”

2018.05.23. “Megérkezett a határozat. Megkaptam a C2 🙂 Nagyon szépen köszönöm! Visszakaptam a pénzemet is”

2018.07.19.“Nagyon köszönöm az útmutatását. Úgy néz ki, hogy ügyem elintéződik az Ön segítségével. Hálás vagyok.”

2018.08.24.“Köszönöm szépen az eddigi munkáját is,hatalmas segítség Ön nekem ès sok más hasonló sorsú embernek!”

2018.08.31. “Nagyon örülök,hogy rátaláltam az Ön honlapjára.Köszönöm ,hogy minket, “kis” embereket is próbál tájékoztatni a bennünket körülvevő jogszabályokról.”

2016.07.20. “Köszönöm a gyors és korrekt választ, segítőkészséget. Nagyon ritkán találkozom hasonlóval. Kívánok Önnek minden jót!
üdv, Kati”

2016.07.19. “Nagyon köszönöm gyors munkáját. Igazán precíz, gratulálok! Nagyon örülök, hogy Önhöz fordultam! Köszönöm. Üdvözlöm: Zsuzsa”

2016.07.19. “Köszönöm, hogy vannak még ilyen elkötelezett emberek, mint Ön is. Szíves közreműködését és munkáját, hálásan köszönöm. Üdvözlettel: Anikó”

2016.07.13. “Nagyra értékelem szaktudását igy már jobban átlátom az ügyet. Köszönöm!Üdv,Laci”

2018.05.10. “Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm.”

2018.06.12. “Hatalmas segítséget jelentett szaktudása, embersége, türelme nekem özvegy beteg nőnek, aki egyedül neveli ápolásra szoruló kerekes-székes nagy lámyát. Jó, hogy volt nekünk a hosszú peres szakaszban, biztosan feladtam volna, ha Ön nincs. Köszönjük. “

2018.06.15. “Köszönöm segítségét, tisztelet azért, hogy képes nem csak magának, hanem másoknak is segíteni. “

2017.09.23. “Nekem sokat segített a Szakértő Asszony, sikerült újrakezdenem. Sokunknak segít eligazodni a jogi útvesztőben. Nekem sokat segített nagyon korrekt módon, amikor kellett.”

2017.07.27. “Ezúton is szeretném megköszönni szakértőasszony segítségét….Alig telt el két hét, és tegnap megjött a határozat, amiben közölték, hogy a rehabilitációs ellátás Xft visszafizetését méltányosságból elengedik, azokra a §-okra hivatkozva, amiket Ön mondott!!!!!!!!
Képzelheti, sírtam az örömtől, áldja meg a Jó Isten minden munkáját, hisz Ön is beteg, mégis segíti embertársait. Őszinte tisztelettel és köszönettel:”

“Ön egy világító csillag a bizonytalan sötétségben”

“Mindenkinek őszintén ajánlom Önt” Soha el nem műló köszönettel és tisztelettel adózom az Ön önzetlen, áldozatkész segítsége iránt, a jó Istenke áldása mellett lelkemből szeretettel üdvözlöm, Ön mindannyiunk megmentője.”

“Nagyon aktív és színvonalas ez a Fórum hála és Köszönet Önnek azért,hogy mindenre kiterjedően-érthetően / !!!/ tájékoztatja az itt kérdezőket,valóban “értelmesen”-érthetően ez nagyon fontos ,hiszen akik itt kérdeznek,azok valószínűleg nem tudják megfizetni a “hivatásos” szakterületen dolgozó embereket,de mégis szükségük van a segítségre ! KÖSZÖNÖM ! És köszönet azon beíróknak akik szintén értik-tudják a jogilag ide vonatkozó szabályokat és segítenek ! Bár minden Fórum ilyen színvonalas és érdekes lenne……!!! Szép hétvégét Kívánok,Üdv.” (2015.08.15.)

“gratulálok az április végén …eljuttatott BJ-mmk bertam fogl.mmk ell.szoc.ell.Siofok.ppt anyaghoz. Igen jó.”
“Nagyon köszönjük a sok hasznos információt. “
“Nagyon sokat tetszett segíteni, minden sérült barátom figyelmét felhívom ön mennyire is segítőkész és felkészült!”(2015.05.hó)

“Szeretném tájékoztatni, hogy Bernáth Júliához több éve fordulok információért, felvilágosításért megváltozott munkaképességgel kapcsolatos kérdéseimben. Júlia mindig nagyon rövid időn belül, készségesen nyújtott segítséget és adott felvilágosítást, tájékoztatást. Személyében egy megbízható, felkészült szakembert ismertem meg.
Köszönettel:”(2015.06.hó)

“több alkalommal kerestem meg kérdéseimmel Bernáth Júlia rehabilitációs szakértőt, és nagyon nagyra értékeltem, hogy az én fogyatékosságomhoz maximálisan alkalmazkodva, minden egyes alkalommal villámgyors írásbeli választ kaptam tőle olyan naprakész, korrekt információkkal, amelyeket én magam nem tudtam sehol máshol és máshogyan beszerezni. A bonyolultabb kérdéseimre személyes konzultáció keretében kaptam tanácsokat tőle.”

“Mind évekkel ezelőtt, mind a napokban azonnal megválaszolta álláskeresést, ellátásokat, jogviszonyt, illetve jelenlegi problémámként a fogyatékossági támogatás alapján járó utazási igazolványt érintő kérdéseimet. A jogi útvesztőkben, a változó és nehezen követhető jogszabályokat és rendeleteket értelmezve és személyre szabva készséggel segít eligazodni most is a legaktuálisabb információkkal, értékes tanácsokkal, és nagyon bízom benne, hogy a jövőben is fordulhatok hozzá, hiszen számomra fogyatékkal élőként az ő szakmai felkészültsége és személyes hozzáállása felbecsülhetetlen segítséget jelent.
További sikeres munkát kívánok Önöknek!
Tisztelettel és köszönettel:”(2015.07.hó)

“Mi sokat nem beszélgettünk egymással, de rendszeresen olvasom írásait. Nagyon komoly dolog az amit csinál, mert rengeteg oldalon szoktam olvasni a fórumot és ennyire odaadóan, önzetlenül csak Ön segít a betegeken. Korábbi írásokból tudom, hogy Önnek sem egyszerű az élete, de ennek ellenére, kitartó munkával igyekszik minden kérdésre válaszolni, segíteni. Önnek nagy neve van a szakmában és nyugodtan állíthatom, nagyon sokan kedvelik és napi rendszerességgel olvassák tanácsait, értelmezéseit. Nem titok, hogy én magam is csakis Ön miatt jövök ide, mert így jobban megértem a törvények passzusait, rendelkezéseit, emberek problémáit. Nagyon sokat tett le már eddig is az asztalra, hiszen ennek a topiknak ÖN a motorja! Ne hagyja, hogy egy-két provokátor befolyásolja érzéseit és ne érezze úgy, hogy megbántották a hozzászólásokkal, mert Ön egy nagyon fontos, talán nyugodtan állíthatom, hogy a weboldalak világában az egyik legfontosabb küldetését hajtja végre. Köszönjük és további jó egészséget, kitartást, sikereket kívánok Önnek!”(2015.07.hó)

“kérem, hogy továbbra is olvashassam Én is hozzáértő, szívből jövő segítőkészségét”(2015.04.hó)

“A jó tanácsai és a hozzáértése, segítőkészsége nélkül sokan elvesznénk ebben a jogszabályokkal teli világban. És az ember amikor ilyen tortúra előtt, után vagy éppen benne van, gondolkodni sem tud “normálisan”. Számítunk Önre az elkövetkezendő időben is. Mégegyszer jó egészséget kívánok.”(2015.05.hó)

“Úgy gondolom mindannyiunk nevében kívánhatok Önnek gyors jobbulást (legalább “nullába” rendeződést :)) , az Ön munkája, segítsége kivételes. Szánalmas, hogy kicsiny hazánkban eu-s és állami pénzekből vannak fizetve olyan “szakértők” akik nemcsak hogy a saját működésükhöz kapcsolódó szabályozást sem ismerik/értik, de a szociális érzékenységük is nulla, részben búrában nevelkedett mivoltuk, részben fiatal életkoruk, részben középszerűségük okán. Ön egy Angyal. vagy több. ezt majd az utókor eldönti.:) Köszönet kitartó munkájáért !”(2015.06.hó)

2009 nyara óta tartom a kapcsolatot Salt Lake City Központú Szervezettel, képviselőivel, koordinálva a kerekes-szék adomány projectet, a szállítást, engedélyezést, ügyintézéseket, elő-, utómunkálatokat, az ünnepélyes átadási ünnepség és képzés szervezését.

3 adomány szállítmány érkezett nagy mennyiségben eddig a magyar rászoruló súlyosan sérült embereknek alkalmanként 40 millió eszmei értékben. Mindig kaptam elismerő szavakat az együttműködő partnertől, akik kb. két évente váltják egymást a misszióban európai és budapesti képviselőként is. Ez utóbbi, 2014. évi szavaikat idézem, Elder John Leonard and Sister Susan Leonard:

“Thank you for your email, and your willingness to work with the Church to help the people of Hungary. Susan and I are so pleased to know you and have you as a friend. We feel that …….is very fortunate to have you as part of their organization. You have been a real championed for ……. and for the disabled in all the projects we have done together in the past. “

“We wanted to say good bye to you one more time before we left Germany.

We have been blest to know you and feel what a wonderful person you are. You are gentle and kind and very easy to love and we have enjoyed every time we have been with you. You are so sweet and dedicated to helping others. You are a daughter of God and he loves you and wants you to be happy and one day return to him. He has put good people in your life’s path that can be a blessing and a help to you.

As I have followed emails I can see this project is moving along. You will find the training with this wheelchair project is really a good thing, and makes our service of providing wheelchairs to the disabled much better. Aren’t we blest to me able to do something for others to help them, service is a principle that enriches both the receiver and the giver.

Now we must return to the States, but as we go we will take special memories with us that will always be remembered and warm our hearts, memories of you and others.

As we frequently say in the Church “God be with you till’ we meet again”

Az amerikai kerekes-szék adomány project menedzsereként prezentáltam az átadási ünnepség videoját, képeket emlékezetes beszédekkel,
Bagi-Nacsa páros műsorával, a Gördülő tánccsoport és Anna Jeltánc előadásával,
Dombóvári István Stand-up Comedy művész jótékonysági műsorával, és a csodás hangú amerikai énekes fiatalokkal, továbbá
Soltész Miklós képviselő
és Család, -, és Ifjúságügyért felelős Államtitkár (Nemzeti Erőforrás Minisztérium, NEFMI, aki személyesen is közbenjárt, hogy időben megtörténhessen az átadási ünnepség, és a Raben Trans European Hungary, aki a vámmentességi eljárásban, raktározásban, szállításban díjmentes támogatást nyújtott szintén több milliós értékben.
2009 nyara óta tartom a kapcsolatot Salt Lake City Központú Egyházzal, frankfurti székhelyű képviselőivel, a Budapesti Misszió Elnökével, nejével, segítő fiataljaival, koordinálva a projectet, a szállítást, engedélyezést, ügyintézéseket, elő-, utómunkálatokat, az ünnepélyes átadási ünnepség szervezését:

KÉPEK A KÉPGALÉRIA LINKEN!!

Raben Trans European Hungary:
Több mint 40 millió értékű adományt kaptak a hazai mozgáslorlátozptt emberek:

http://www.raben-group.com/hu/sajtoszoba/tobb_mint_negyven_millio_forint_ertek_adomanyt_kaptak_a_hazai_mozgaskorlatozott_emberek.php

Gazdasági rádió: http://gazdasagiradio.hu/cikk/76272/
MOTTO: Respect is what we owe; love, what we give. ~ Philip James Bailey

15.04.2011. Wheelchair ceremony video on-line:
http://www.megavideo.com/?d=R4HUJTLF 30 perces on-line nézhető
http://www.megaupload.com/?d=R4HUJTLF 30 perces letölthető
http://www.megavideo.com/?d=SPVXEVRJ 15 perces on-line nézhető
http://www.megaupload.com/?d=SPVXEVRJ 15 perces letölthető

Képek is készültek, néhányat feltöltöttem, íme a link:
Wheelchair ceremony pictures 15. 04. 2011. Válogatott képek prezentációra:

http://www.megaupload.com/?d=TXD7SL39

MOTTO: „We all of us are components of one system” (Helen Keller)

MTV wheelchair ceremony:
Az alábbi linken a Magyar Televízió Sokszínű vallás c. műsorának 2010. 02. 14. adása látható, amely teljes egészében az átadási ünnepségről szól.
http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/02/14/12/A_sokszinu_vallas_2010_februar_14_.aspx

A teljes adomány 2010. és 2011.: amelyet országos szinten kívánnak átadni, második alkalommal: 250 db mechanikus kerekes-szék, 40 db összecsukható járókeret, 20 db mankó, 8 db támbot.
A teljes adomány 2012-ben: 500 db mechanikus kerekes-szék, és
900 db összecsukható járókeret, támbot, könyök-, és hónaljmankó.

Egy általam kezdeményezett angol nyelvű cikk megjelent, amely a Business Hungary-ben jelent meg: Magyarországon 1989 óta működő Amerikai Kereskedelmi Kamara, AmCham hivatalos lapja. Sok külföldi és hazai gazdasági és politikai élet vezetője olvassa.