Munkavállalóknak, ellátottaknak

Munkavállaló / ellátott jogai, lehetőségei

Támogató közérthető rehabilitációs jogi szakértői tanácsadást nyújtok a tényállás tisztázását követően 5 perc alatt DÍJMENTESEN:

  • konzultáció: mit tehet, mi mit jelent, mik az alternatívák, őszintén esélyek, mit kell tenni a legjobb esély érdekében,…);
  • felkészítem sorstársként és szakértőként, valamint menedzselem ügyét, mikor, mit, hogyan, hol,…

Szeretné tudni, hogy határozatában, irataiban mi mit jelent, mit tehet, vagy nem tehet, hogyan van esélye adott esetében? Elbukhatja ügyét, vagy talán még az eljárás elindításáig sem jut el a komplikált tartalmi, jogszabályi előírások miatt.

Az ügy pozitív lezárását számos más buktató akadályozza, leggyakrabban a kirendelt szakértőnek esetlegesen aggályos véleményét nem tudja az ügyfél szakértelem hiányában érdemben vitatni.

Ahhoz, hogy megnyerje a pert rehabilitációs-, ellátási ügyekben, elengedhetetlen felismerni, hogy a kirendelt szakértő véleménye hol aggályos, érvelését képesnek kell lennie pontosan megfogalmazni írásban, azt megindokolni, valamint állításait szakmai jogszabályokkal, bizonyítékokkal alá kell tudni támasztani.

Esélyeit felmérem az eljárásban, ill. közlöm, mit szerezzen be, ha hiányosak leletei és hogyan, átvizsgálom kérésére általam célszerűnek tartott leleteit, határozatát, szakvéleményét, hogy van-e alapos jogalapja adott esetben a kereseti kérelemnek, és rehabilitációs szakértői álláspontomat kérésére megfizethető áron számla ellenében megfogalmazom Pro bono kereseti kérelembe és bizonyítási indítványba. Majd 20 év gyakorlatom van ebben, végig menedzselem perét.

Képet nyújtok arról, hogy ügyében, bizonyításában kellő jártassággal „mozoghasson” szakértői támogatásommal a szakmai szabályok szerint van esélye nyerni ezen ellátások ügyében.

Lépésről lépésre támogatom Önt, hogy növelje az esélyét az ügy sikeres végkimenetelére, hogy magabiztosan, félelem, kétségek nélkül képviselhesse önmagát.

Bízom benne, hamarosan ügyfeleim körében üdvözölhetem!

Bernáthné Székely Julianna
rehabilitációs gazdasági menedzser, rehabilitációs jogi szakértő

+36-20-420-20-39 julia.bernath@gmail.com; bernath.julia@versenykepesseg.eu